Olet täällä:   Tervetuloa Jäminkipohjan kyläyhdistyksen sivuille!

Tervetuloa Jäminkipohjan kyläyhdistyksen sivuille!

 UINTIRETKI MÄNTÄN UIMAHALLIIN 9.3!

Uintiretki Mäntän uimahalliin torstaina 9.3, lähtö Pekkalan koululta 16.30, uintiaikaa n. 2 h, paluu n. klo 20.30. Kyläyhdistys tarjoaa kuljetuksen, uintimaksun ja kahvin/teen/mehun+pullan uinnin jälkeen.

Ilmoita tulostasi tekstiviestillä tai soittamalla Vuokolle puh. 0505261185

Tervetuloa reissulle mukaan koko perheen voimin!

JUMPPAA KEVÄTKAUDELLA

Kuntojumppaa Pekkalan koululla keskiviikkoisin klo 18-19 18.1 alkaen.

Ohjaajina vuorotellen Tarja Olkinuora, Elina Hautamäki ja Anna Helin.

Vapaaehtoinen osallistumismaksu 2 €/krt.

Tervetuloa mukaan!

Nyt noin 2.5 vuoden koronatauon jälkeen kyläyhdistyksen toiminta on taas lähtenyt taas liikkeelle ja pikkuhiljaa järjestetään yhteisiä reissuja ja tilaisuuksia.

Valokuitu on nyt ollut toiminnassa 2 vuotta ja yhteydet pääsääntöisesti ovat toimineet hyvin. Tällä hetkellä valokuitu toimii 87 taloudessa kylän alueella. Jälkiliittyminen on edelleen mahdollista.

Kesällä 2022 Leppänokan uimarannalle valmistui laavu ja makkaranpaistopaikka, joihin saimme kyläavustusta Ruoveden kunnalta. Laavu ja makkaranpaistopaikka ovat kaikkien kyläläisten käytössä.

Matonpesupaikalla oli nyt toista kesää myös mattomankeli. Veden tulossa oli jossain vaiheessa ongelmia, kun vedenpinta järvessä laski loppukesästä paljon. Myös kuivatustelineitä on vahvistettu kesän aikana.


HYVÄÄ VUOTTA 2023 KYLÄLÄISILLE!

 

TAPAHTUMAT  

 

 

Jäminkipohjan kylä, Jäminkipohja, Jäminkipohjan kylä, Jäminkipohja, Jäminkipohjan kylä, Jäminkipohja, Jäminkipohjan kylä, Jäminkipohja, Jäminkipohjan kylä, Jäminkipohja, Jäminkipohjan kylä, Jäminkipohja,

Alavalikko

Sivu
Valikko
Uutiset
Sivu
Valikko
Uutiset

 

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu